O NAMA


Udruženje “ORGANIZACIJA ZA MEĐUGENERACIJSKU SARADNJU 35+” je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti kulture, obrazovanja, zaštite životne sredine i sporta.

Osnivači 35+ je grupa profesionalaca sa znanjem i višegodišnjim iskustvom u radu na mnogobrojnim projektima iz oblasti kulture, medija, komunikologije, informacionih tehnologija i obrazovanja.

 

Đorđe Maričić je vlasnik agencije za komunikacije i odnose s javnošću Maverick Consulting koja se bavi razvojem profesionalnih veština, promocijom poslovanja i korporativnim zdravljem. Vodio je na desetine predavanja i radionica u Srbiji i Austriji, radivši sa top menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikologiju. Pre Maverick Consulting-a radio je na televiziji od 2000-te godine gde se ostvario kao autor, izveštač i urednik na nekoliko najvećih televizija u Srbiji. Takođe, radio je kao snimatelj za dve TV stanice u Americi. Rođen u Beogradu, deo života proveo je u Austriji i Americi gde je i diplomirao iz komunikologije i nemačkog jezika na Bethel College, Kansas. Đorđe je porodičan čovek koji voli prirodu, putovanja, sport i raznovrsnu egzotičnu kuhinju.

 

Milan Kuželka je zaposlen u Računarskom Centru Univerziteta u Beogradu (RCUB) kao operativni menadžer. Poslovne obaveze su mu, pre svega, praćenje, pripremanje i učestvovanje na domaćim i međunarodnim projektima. Ima iskustva u radu na projektima u okviru programa TEMPUS, FP6, FP7 i SEETCP. Kao partner na projektima, radio je na pozicijama nacionalnog koordinatora, WP lidera i finansijskog menadžera. Takođe kontroliše finansije RCUB-a, uključujući i javne nabavke. Milan je završio Prvu beogradsku gimnaziju i postdiplomske studije na Fakultetu za primenjene poslovne i društvene studije iz Maribora, smer međunarodno poslovanje. Oženjen je i otac dvoje dece. Voli plivanje.

 

Dalibor Stojanović je rođen 5. oktobra 1977. godine u Beogradu. Završio je Petu beogradsku gimnaziju, društveno-jezički smer i diplomirao na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer istorija. Završio je i stručne studije iz menadžmenta informacionih tehnologija na ITAcademy u Beogradu. Postdiplomske studije završio je na UNESKO katedri za kulturnu politiku i menadžment i stekao zvanje Menadžer u kulturi i medijima-master. Autor je stručne monografije “Dečja kreativnost u kulturno-obrazovnoj delatnosti” (Zadužbina Andrejević, 2014). Zaposlen u Dečjem kulturnom centru Beograd, u kome radi od 2001. godine, a trenutno na mestu rukovodioca produkcije. Pre toga je radio u Novinsko-izdavačkom preduzeću “Borba”. Tokom protekle decenije učestvovao je u mnogobrojnim projektima iz oblasti obrazovanja, kulture, zabave i medija, što kao u ime institucije u kojoj radi, što kao samostalni saradnik. Hobi mu je rok muzika.

 

Jelena Višnjić zaposlena je u internacionalnoj kompaniji “Diwanee”, koja se bavi izradom i promocijom web portala, kao i produkcijom sopstvenih web publikacija namenjenih tržištu GCC zemalja. Na poziciji Project Director zadužena je za organizovanje timova i praćenje celokupnog ciklusa izrade više projekata, od zahteva klijenata, konkretizovanja ideja i izrade dizajna, preko programiranja i testiranja do praćenja statistike online portala. Završila je Petu beogradsku gimnaziju i studirala Preduzetničku Ekonomiju na Univerzitetu u Padovi. Majka dvoje dece. Ljubitelj dobrog filma.