Vip i 35+ u Subotici


Prva „VIP DIGITALNA RADIONICA ZA STARIJE“ u Subotici održavala se u prostorijama Gradskog Udruženja penzionera Subotica, Ulica Save Šumanovića 2, u periodu od 13. do 17. jula 2015. godine, u saradnji sa Gradskim udruženjem penzionera Subotica i Pokretom trećeg doba Srbije. U radionici je učešće uzelo 20 prijavljenih članova Udruženja. Nakon Subotice, radionice će biti organizovane i u Kragujevcu i Nišu. Projekat je započet radionicom u Beogradu, održanom u aprilu 2015. godine i Novom Sadu, u maju 2015. godine.

Zahvaljujući želji i inicijativi kompanije Vip mobile da podrži generacije naših roditelja, baka i deka, Organizacija za međugeneracijsku saradnju 35+ koncipirala je i realizuje projekat pod nazivom „Vip digitalne radionice za starije“.
„Vip digitalne radionice za starije“ nastale su kao rezultat želje da se starijim građanima pruži prilika da za samo pet dana savladaju osnovna znanja iz oblasti korišćenja računara, Interneta, društvenih mreža i različitih digitalnih uređaja, kako bi bili u mogućnosti da brže dođu do željenih informacija, upotpune svoje slobodno vreme i budu u kontaktu sa prijateljima i rodbinom, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Pored radionica, polaznici koji uspešno savladaju osnove rada na računaru biće u omogućnosti da pohađaju i dodatne virtuelne seminare, kako bi unapredili svoje kompjuterske veštine.

Saopštenje za medije – VIP DIGITALNA RADIONICA U SUBOTICI

Prilog City TV

Prilog RTV Yu Eco

Digitalne radionice bg 03