VIP DIGITALNE RADIONICE 2016 – Moderne tehnologije za starije u Novom Pazaru 1


Zahvaljujući želji i inicijativi da podržimo generacije naših roditelja, baka i deka, Organizacija za međugeneracijsku saradnju 35+, uz podršku kompanije Vip mobile, uspešno već treću godinu zaredom realizuje projekat digitalnog opismenjavanja starijih osoba. Besplatne „Vip digitalne radionice za starije“ nastale su kao rezultat želje da se starijim građanima pruži prilika da za samo pet dana savladaju osnovna znanja iz oblasti korišćenja računara, Interneta, društvenih mreža i različitih digitalnih uređaja. Ove godine, „Vip digitalne radionice za starije“ biće organizovane u Novom Pazaru, Somboru, Kragujevcu, Vranju i Beogradu. Radionica za starije građane Novog Pazara, održaće se u periodu od 9. do 13. maja 2016. godine.

Tim povodom Vas pozivamo na konferenciju za medije u četvrtak, 28. aprila 2016. godine od 11.00 do 11.30 časova,
u prostorijama Muzeja Ras, na adresi Stevana Nemanje 20 u Novom Pazaru.

Osim daljih planova za realizaciju ovog projekta koji ima višestruki značaj za populaciju trećeg doba, bićete u prilici i da čujete utiske bivših polaznika radionice i saznate njihove razloge za prijavu, kao i više o iskustvu, znanju i veštinama koje su stekli zahvaljujući ovom projektu.

Učesnici na konferenciji za medije biće:
– Jasmina Fortić, direktor Muzej Ras
– Hafis Zenunović, predsednik UP Novi Pazar
– Đorđe Maričić, predsednik Organizacije za međugeneracijsku saradnju 35+ i član Izvršnog odbora Pokreta trećeg doba Srbije

Kontakt:
Dalibor Stojanović,
potpredsednik Organizacije za međugeneracijsku saradnju 35+
Kontakt broj telefona: +381 66 35 75 87, e-mail: info@35plus.org.rs

Poster-final


One thought on “VIP DIGITALNE RADIONICE 2016 – Moderne tehnologije za starije u Novom Pazaru

Comments are closed.